U heeft nog nooit van ons gehoord? Ik ben als eenmanszaak begonnen in september 2008, na 6 jaar gewerkt hebben bij Arcomit.

 

Inmiddels hebben wij een aardige klantenkring weten op te bouwen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben met computers kunnen wij snel een diagnose stellen en uw probleem snel verhelpen. Sukkel niet langer zelf en bel of mail ons! 

Wij streven ernaar om de beste Service te leveren in Beilen en omstreken. 

Wij hopen u spoedig als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

PRIMAPC is er echter niet alleen om problemen op te lossen. Wij verkopen ook Computers en Laptops veelal gebruikt maar ook nieuw, diverse randapparatuur. ADSL of Kabel? Geen probleem! U zoekt voor uw bedrijf een systeembeheerder voor een paar uurtjes per maand? U wilt een (draadloos)netwerk tussen meerdere computers? U wilt een goed advies hoe u moet back-uppen? Vertel het ons uw wens(en) dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Indien u meer informatie wenst of misschien een vrijblijvende offerte wilt aanvragen stuur dan een e-mail aan info@primapc.nl of gebruik het formulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en maken dan eventueel een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op (+31) 0647151995.