Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via PostNL verzekerd met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Indien u niet thuis bent

Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling nogmaals bij u aangeboden. Dit gebeurd meestal de volgende dag. Indien u ook deze aflevering mist, kunt u de bestelling binnen twee weken op het postkantoor afhalen. Heeft u uw bestelling onder rembours geplaatst, dan kunt u deze op het postkantoor zowel contant als met PIN betalen.

Kosten per zendingen

    Prijs excl. btw

   € 6,75.

Tevens kunnen wij uw pakket versturen met DHL die zijn doorgaans iets goedkoper maar ook vaak iets trager met afleveren.